Η Ζέω Αρτοποιία ιδρύθηκε το 2009 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, παράγοντας χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας υψηλών προδιαγραφών.

Το 2016 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500τ.μ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, χώρος ο οποίος δημιουργήθηκε και οργανώθηκε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Στη Ζέω Αρτοποιία δίνουμε έμφαση στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στα ιδιαίτερα γευστικά προϊόντα μας. Με πάθος και αφοσίωση παρασκευάζουμε μοναδικά αρτοσκευάσματα από τα πιο αγνά υλικά. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, περιλαμβάνει χειροποίητα κριτσίνια και μπισκότα,  προψημένα και κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα, αρτογλυκίσματα και μπάρες δημητριακών.

Πρόσφατα ξεκίνησε η τυποποίηση κάποιων ιδιαίτερων προϊόντων μας, όπως μπάρες δημητριακών και κριτσίνια σε υπέροχες κλασικές αλλά και πιο πρωτότυπες γεύσεις, με στόχο την retail αγορά και τις εξαγωγές.

Βιβλιοθήκη εικόνων

Τα κριτσίνια ζέω είναι 100% χειροποίητα προϊόντα τα οποία παράγονται αποκλειστικά και μόνο με αγνές πρώτες ύλες κατηγορίας Α.

Όλα τα κριτσίνια παράγονται με 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο και τρανς λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς χρωστικές.
Τα κριτσίνια ζέω είναι 100% χειροποίητα προϊόντα τα οποία παράγονται αποκλειστικά και μόνο με αγνές πρώτες ύλες κατηγορίας Α. Όλα τα κριτσίνια παράγονται με 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο και τρανς λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς χρωστικές.

     

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?